Direktlänk till inlägg 6 juni 2013

Heeeej glisen!

Av mammanmax - 6 juni 2013 20:43

Jag har längtat efter att få ta med mig barnen till Borås djurpark och igår passade alldeles utmärkt! Tyvärr var jag lite småförkyld och Lion har varit krasslig i en vecka... Men jag chansade ändå och vilken lyckad dag det blev!!!! Jag kände inte av min förkylning så mycket och Lion åkte skrinda nästan hela tiden, så han fick ju ändå vila en hel del!


 

Lion somnar ju oftast runt 11.30 tiden, så vi var på djurparken direkt när de öppnade vid 10 och gick direkt till djuren som man får klappa, så att han skulle hinna med att se några djur innan vilan. Linus var lite reserverad och vågade sig inte riktigt fram, medan lillebror inte var rädd alls och vågade sig ända fram till getterna och grisarna och klappade dem.



Han var så söt när han satte sig på huk, lade huvudet på sned och sa "heeeej"!


 

Heeeej glisen!!


 

Aporna var ju som vanligt fantastiskt underhållande, där spenderade vi klart mest tid! De höll sig nära fönstren och spanade på oss, blandat med att klättra och hoppa omkring!


Linus fick rida för andra gången någonsin och det bara lös om honom:)


Vi hade i vanlig ordning korv och bröd med oss, som vi grillade vid en av grillstugorna och åt lite lunch ute i det härliga solskenet! Därefter var det dags för lilleman att sova lite. Han kröp ihop gott i skrindan som vi lånat. Först fick han ingen ro, men när jag lade en filt över honom så slappnade han av och somnade gott. Men varmt som det var, fick jag ta av honom filten så att han inte skulle bli helt överhettad. Tror han tyckte det var riktigt gott att mysa in sig i det när han skulle sova!


   

Det var första gången vi provade att ha skrinda när vi gick omkring i parken. Min tanke var att Linus inte skulle orka gå hela dagen och att jag därför kunde dra båda små i skrindan. Men jäklar vad liten den var, och då var detta ändå den stora modellen!!! Var ju tvungen att ha kylväska, extrakläder och skötväska med mig och tillsammans med filt och kudde fanns det ju knappt plats ens för Lion. Dessutom var den riktigt tung at dra... Så nästa gång är det tillbaka till vanlig vagn som gäller! Där sitter och ligger ju Lion väldigt bra, det går att skugga, är lätt att köra och har gott om plats under. Men, men, nu har jag iallafall testat och det ser ju väldigt gulligt ut där han ligger:)


Linus då... Jo jag blev ordentligt imponerad av honom! Vi var i parken mellan 10-15 och han gick och sprang omkring precis hela tiden (förutom då vi åt lunch och glass) utan minsta gnäll. Det är ju riktigt långt genom hela djurparken och väldigt backigt... Väldigt bra gjort för dessa små korta ben:)


 

MEN på väg hem så slocknade han och sov som en stock större delen av vägen. Dessutom halvsomnade han på trappen när jag plockade ur bilen hemma!!! 


Barnen skötte sig så himla bra hela dagen och vi hade en av våra bästa dagar tillsammans! Fantastiskt att få sån kvalitet med dem de perioder som jag är hemma:) Dessutom sa Linus att han tyckt att jag varit hemma jättelänge denna gången. Skönt att höra, då jag själv tyckt att det gått alldeles för fort.


Nu är jag iallafall nere i Malmö igen och denna veckan kommer nog bara flyga förbi, då jag har ganska mycket flygningar och även en övernattning i Ålborg. Ska bli kul att gå upp imorgon och dra på sig uniformen igen och ge sig iväg upp i det blå:)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mammanmax - 11 september 2013 12:03


Hittade ett recept på kakor som verkade grymt gott! Chokladkakor med marshmallows i!!!!! Det tog väl ungefär en kvart att förbereda och sedan skulle jag få runt chokladsmeten runt marshmallowsen... Höll på att bli galen!! På 45 min hade jag bara hun...

Av mammanmax - 3 september 2013 19:45

Äntligen har vårt projekt med lekställning blivit klar! Idag beställde vi och fick levererat 1,5 ton sand. Så nu har vi fyllt upp det stora hålet under klätterställningen! Vi var rätt många som flyttade sanden från carporten till sandlådan... 3 vuxn...

Av mammanmax - 20 augusti 2013 11:01

Nu var det en hel evighet sedan jag skrev nåt här och inlägg efterfrågas från olika håll, så nu börjar jag med vår lilla semester till Legoland! Mycket bilder blir det....   Jag slutade min arbetsperiod med sen utcheck, så jag kunde inte ta mig h...

Av mammanmax - 12 juli 2013 21:45

Asså, min lilla lilla Lion... Han är ju bara för skön!!!! Idag när jag skulle titta till honom när han lekte hittade jag honom såhär: Han hade satt på sig kaninöronen mitt för ögonen och satt bara supernöjd och lekte!!!! Annars har det varit fullt ...

Av mammanmax - 11 juli 2013 21:55

Idag har vi haft en fantastisk dag i solen. Linus har umgåtts med kompisar hela dagen, vi har varit vid sjön och haft goda grannar på besök på lite grillning. Precis som en sommar SKA vara!!!! Det sista vi gjorde ikväll var att slå upp ett av tält...

Presentation


Välkommen till min blogg. Cecilia heter jag och bor i Mölnlycke tillsammans med min sambo Niclas och våra två små barn - Linus och Lion. Lämna gärna någon kommentar! Alltid kul att veta vad ni tycker och sen är jag ju väldigt nyfiken på vilka ni är:)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards