Alla inlägg den 10 mars 2013

Av mammanmax - 10 mars 2013 21:25

Nu kommer ett gäng bilder igen från veckan som passerat.

I onsdags var det avslutning på kursen och vi invigde våra uniformer:) Jag lyckades precis hinna med ett tåg till Göteborg som gjorde att jag kom fram en timma innan läggning. Niclas tog med barnen för att "titta på tåg". När jag sedan kom gående blev de skapligt överraskade! De bara sprang mot mig och skrattade och slängde sig i famnen på mig. Vilken lycka som lös i ögonen på dem och vad det värmde mitt hjärta gott!!!!!!

På torsdagen fick barnen vara på dagis och jag gjorde sista kursen på nätet. När jag sedan hämtade dem var ju Linus en rolig syn. Piratmålad i hela ansiktet och SÅ stolt, haha.

Fredagen började vi med att ta bussen till stan för att fixa presenter till Niclas som fyllde år. Åhhh, vad söta de var när de satt och väntade på bussen och vad överlyckliga de var när de fick åka karusell på BR:)

På väg hem från stan blev Lion allt sämre och vi fick ju som bekant spendera resten av dagen på akuten...Så pappa Niclas fick vi fira på lördagen istället.

I övrigt har helgen handlar mycket om melodifestivalen. De gamla inspelade programmen går varma och Linus engagerar sig till fullo för att härma numren så exakt som möjligt. Det ska vara scen, kavaj, kepsar, väst, mikrofon och allt möjligt annat. Han har superkoll på vartenda nummer. I lördags kommenterade han t ex att en av dansarna hade andra kläder. Öga för detaljer!!

Lion hänger på och imorse sjöng han för full hals (väldigt hes)!!!

Annars har dagen inte varit den bästa. Linus har varit extremt gnällig och trotsig och Lion har varit slö och småsjuk. Vändningen för Linus kom nu på kvällen då bästa kompisen ville att han skulle komma. DÅ kom den vanliga goa ungen fram och de båda hade matchande västar och lyssnade såklart på mellomusik:)

Presentation


Välkommen till min blogg. Cecilia heter jag och bor i Mölnlycke tillsammans med min sambo Niclas och våra två små barn - Linus och Lion. Lämna gärna någon kommentar! Alltid kul att veta vad ni tycker och sen är jag ju väldigt nyfiken på vilka ni är:)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards